ALP Project Sistem je ovlašćeni zastupnik španskog proizvođača stacionarnih sistema za zaštitu od pada FallProtec. Postavljamo trajne zaštitne sisteme u proizvodnim pogonima, magacinima, na krovovima, terasama, telekomunikacionim i elektro stubovima i ostalim pozicijama na kojima postoji opasnost od pada sa visine. Proizvodi su vrhunskog kvaliteta i podležu najstrožim standardima i zakonima Evropske unije.

http://www.alp.rs/wp-content/uploads/2017/01/fp5.jpg

SECUROPE je stacionarni sigurnosni sistem koji čine čelična sajla i nosači sa apsorberima energije. Duž celog sistema je moguće kretanje pomoću specijalnog klizača koji ima mogućnost bezbednog prelaska preko međunosača – bez raskačinjanja korisnika sa sistema!

http://www.alp.rs/wp-content/uploads/2017/01/fp4.jpg

Moguće je postaviti sistem na svim podlogama i konfiguracijama – na čeličnim konstrukcijama, na betonskim zidovima, na krovovima od rebrastog lima ili panela, odnosno bilo gde uz odgovarajući nosač. Sistem je takođe moguće postaviti i preko svih vrsta zaštitnih slojeva kao što su hidro izolacije i termo izolacije. Linija može da se nalazi iznad čoveka, sa strane ili na samoj podlozi. Ovaj sistem je vrlo fleksibilan i dostupan:

  • Potpuna zaštita svih lica koja su izložena riziku od pada
  • Najbolja tehničko-operativna podrška
  • Puna obuka za korišćenje sistema i prateće opreme
  • Najveća brzina reakcije u slučaju potrebe za intervencijama – Najbolja cena na tržištu
  • Sistem bezbedno zadržava pad, bez oštećenja krova

 

http://www.alp.rs/wp-content/uploads/2017/01/fp3.jpg

SECURAIL je sistem kod kojeg klizač sa točkićima „putuje“ po aluminijumskom profilu koji prati trasu kretanja osobe izložene opasnosti od pada sa visine. I ovaj sistem može da se koristi na raznim podlogama i konfiguracijama terena, a nezamenljiv je u slučajevima gde je trasa kretanja kombinovana – delom horizontalna, a delom vertikalna ili pod nekim nagibom. Klizač SecuRail će zaustaviti pad u svakom slučaju!

 

http://www.alp.rs/wp-content/uploads/2017/01/fp2.jpg

SAFELADDER
Sigurnosne merdevine koje u svojoj konstrukciji imaju integrisanu šinu po kojoj se kreće sigurnosni klizač. Vrlo su lagane i mogu se montirari čak i u ograničenom prostoru. Nema potrebe za leđobranima ili nekim drugim nebezbednim, a glomaznim rešenjima. Safeladder penjalice imaju zaštitu od proklizavanja kao i zaštitu protiv nedozvoljenog korišćenja.

http://www.alp.rs/wp-content/uploads/2017/01/fp1.jpg