ALP P. Sistem d.o.o. je privatna firma koje se bavi:

  • Specifičnim radovima na velikim visinama (NDT pregledi, kontrola, održavanje, zaštita ili sanacija svih vrsta privrednih, poslovnih i stambenih objekata, ugradnja, održavanje i kontrola „life line” i drugih bezbednosnih sistema za radove na visini…);
  • Obukom kadrova u industrijskim radovima i intervencijama na visini, spasilačkim i taktičkim programima;
  • Prodajom specifične opreme za radove i intervencije na visini kao i lične zaštitne opreme;
  • Periodičnim i vanrednim pregledima sve opreme za radove na visini;
  • Izradom opšte BZR dokumentacije i specifične dokumentacije vezane za radove na visini, u skladu sa pravnim propisima RS;

Naši inženjeri i tehničari su dodatno edukovani na stručnim kursevima i seminarima u zemljama Evropske unije, USA i Kanadi, upotpunjeni većim brojem saradnika obučenih za različite oblasti delovanja.
U sektoru obuke kadrova za radove i intervencije na visini trenutno smo dominantni u Srbiji i okruženju
Naši klijenti su državne institucije i veće kompanije koje za potrebe svojih projekata obučavaju svoje radnike za specifične radne pozicije, kao i manje firme koje samostalno obavljaju ovu delatnost ili učestvuju u projektima većih kompanija gde se traže opšti i specifični bezbednosni, organizacioni i tehnički standardi.
Pored toga što imamo nekoliko domaćih licenci, članovi smo nekoliko međunarodnih asocijacija koje se bave poslovima i obukama u radovima na visini.
Osim obuke kadrova, naše klijente snabdevamo i specifičnom opremom koja im je potrebna kako bi bezbedno obavljali radove na visini, po principu „opremi i obuči”. Ovlašćeni smo zastupnici i distributeri opreme više dominantnih proizvođača iz EU i USA. Sva oprema je izrađena po najsavremenijim standardima i omogućava bezbedan i efikasan pristup površinama na kojima se izvode radovi ili intervencije.
Imamo odličnu saradnju sa većim brojem državnih institucija sa kojima sarađujemo na industrijskim objektima (Republički zavod za ispitivanje materijala, Gradski i Republički zavod za zaštitu spomenika kulture, Građevinski fakultet, razni instituti, itd.), kao i organizacije koje nas angažuju za stručne kurseve i obuke koje se po prirodi posla prilagođavaju korisnicima, (elektroprivredna preduzeća, profesionalne vatrogasne jedinice i udruženja, MUP Srbije, Sektor za vanredne situacije, Vojska Srbije, Železara Smederevo, cementare, telekomunikacione kompanije u okruženju, itd.).
ALP Project Sistem je stalni učesnik i sponzor sportskih manifestacija, naročito vezanih za outdoor aktivnosti. To uglavnom proizilazi iz strukture zaposlenih i angažovanih članova firme.
ALP svoje poslove i obaveze završava na vreme, uredno i u duhu dobrog privrednika, a na zadovoljstvo investitora.
Nekoliko hiljada zadovoljnih korisnika naših usluga naša su najbolja referenca.

Više o uslugama bezbednosti i zdravlja na radu saznajte ovde.

Nadamo se da ćemo i sa Vama uspešno sarađivati.